Øl pandekager
Øl pandekager
Ca. 20 stk.
250 g mel
2 – 3 æg
4 ½ dl mælk
½ dl øl pilsner, lyst øl eller mørkt øl
1 spsk sukker
1 knivspids salt

Smør eller margarine til bagning
Rør melet ud med halvdelen af mælken, til du har en glat dej uden klumper. Rør æggene i et
Ad gangen og kom så resten af mælken i sammen med øl, sukker og salt. Lad dejen hvile i 30 min i køleskab og hæld den på kande  ( men behøves ikke  at hældes på kande ).
Smelt lidt smør eller margarine på en slip let pande og hæld lidt dej på den. Vip panden hurtigt så dejen fordeles ud på hele panden i et tyndt og jævnt lag, og bag pandekagen ved god varme, til den er begynder at blive stiv på midten og krøller let i kanten vend den med en bred spartel eller i luften hvis man mester dette og bag  den i ½ - 1 minut på den anden side. Læg de færdige pandekager på et varmt fad og hold dem varme i ovnen ved max 80 gr til du har bagt dem alle.
Serverings forslag:
Start side. Program oversigt. Fotogalleri. Contact. Medarbejdere. Link. Kanal Gladsaxe TV. Opskrifter. Program omtale.