Copyright © All rights reserved. Made By Kanal  Gladsaxe
Start side. Program oversigt. Fotogalleri. Contact. Medarbejdere. Link. Kanal Gladsaxe TV. Opskrifter. Program omtale.

Fladfisk i tomat og peberfrugtsovs



Til 2 personer.

Fladfisk:

2 filere   af enten rødspætte, pigvart eller en anden fladfisk.

Tomat og peberfrugtsovs:

3 peberfrugter  ( rød, gul og grøn )

2 mindre løg

2 – 4 fed hvidløg alt efter størrelsen  på  dem   ( kan undværes og suppleres af 1 ekstra løg )

1 – 1 ½ dl. Vand

2 ½ - 3 dl. Hakket tomater

Salt og peber



Olie, smør eller margarine til stegning.

Skræl løgne hak dem i fine tern, hvidløgs fedne hakkes fint og det hele steges på panden til løgne er bløde ( ej brune ), mens løgne steger renses peberfrugterne ( Fjern stilk og kernehus fra dem ) og vaskes hvorefter de tørres af med papir, de ren gjorte peberfrugter kan enten hakkes i tern eller skæres i fine strimler og kommer ned til løgne steg dem i ca 5 minutter hvorefter man tilsætter de hakket tomater samt vandet,  lad det koge op og smag sovsen til med salt og peber når det er gjort så lægges den rå fisk ned i sovsen hvor efter fisken skal koges nede i sovsen i ca 10 min eller til den er klar, er sovsen for tynd kan man blot koge den ind  ( efter man har taget fisken op af den)  til den er tykkere i det

Retten kan bruges som forret eller hovedret.

Serverings forslag : flûte ( forret ) kartofler, ris eller pasta.    


Fladfisk I tomat og peberfrugtsovs