Vivamus

Pellentesque

Copyright © All rights reserved. Made By Kanal Gladsaxe.  

OL-båd døbes

 lørdag 24 Marts præsenteret Juliane Elander og Anne Lolk deres nye letvægtsdobbeltsculler, som de skal ro i til OL i London til sommer, for offentligheden.

OL-båd døbesSkrevet af se artiklen
20. marts 2012 (kl. 09:59) Gladsaxe Bladet

Anne Lolk og Juliane Elander får gode betingelser for OL-succes

Som de fleste ved, er der en vis portion overtro forbundet med en båds navn. Og de danske OL-roere Juliane Elander og Anne Lolk i letvægtssculler har netop modtaget deres spritnye båd, der skal døbes lørdag d. 24. marts kl. 11.00 ved Bagsværd roklub.

- Nu er vi jo ikke til ritualer og overtro – og dog, smiler Juliane Elander, der glæder sig til den officielle dåb, hvor navnet bliver offentliggjort.

Målet ved OL i London er at forbedre placeringen fra OL i Beijing 2008, hvor det blev til en fjerdeplads i semifinalen – blot en enkelt placering fra en plads i finalen. I den efterfølgende B-finale lykkedes det at vinde og dermed slutte på en samlet syvendeplads.

Julianes makker fra dengang, Katrin Olsen, er på visit i Danmark og deltager i båddåben. Hun var den første færing nogensinde til at deltage ved Olympiske Lege. Solrun Løkke Rasmussen vil ligeledes være til stede for at berette om hvad Katrin Olsens bedrifter har betydet for det færøske folk.

Bagsværds borgerene blev  inviteret til at møde frem på bådpladsen (Skovalleen 38, 2880 Bagsværd) kl. 11.00 og ønske Juliane Elander og Anne Lolk held og lykke til OL. Der blev serveret kaffe og kage, som er sponsoreret af Kenneth Mattsson, Kvickly Buddinge.

Redigeret af N.R.


Program oversigt
Lyt til programmet