Copyright © All rights reserved. Made By Kanal  Gladsaxe
Start side. Program oversigt. Fotogalleri. Contact. Medarbejdere. Link. Kanal Gladsaxe TV. Opskrifter. Program omtale.

                       Kaiser smarren


4-6 pers.

150 gr. mel

ca. 1 dl. mælk

3 æg

1 spsk sukker

50 gr. smør eller margarine

Fyld:

Rosiner og æbler ( æbler skrældes og kernehus fjernes  herefter skærres æblerne i stykker ca. 1 - 1,5 cm ø  .

Prøv feks. med pære, blommer  (de faste sorter) eller frisk ananas.

Sådan gør du:

Rør 150 gr mel med ca. 1 dl mælk 3 æggeblommer tilsættes ( Vigtigt: gem hviderne) , 1 spsk sukker og 50 gr. smeltet smør eller margarine, nu rørs blanding godt sammen hvorefter rosiner og æbler blandes i.

Hviderne piskes stive og vendes i dejen, det heles hældes ud på en varm pande ( 30 cm ø ) med lidt smeltet smør eller margarine på og bages på panden som en stor pandekage eller omelet , den er klar når den er ikke er rå inden i mere,  test med at stikke i den med en tandstik kommer der dej på er den ej klar.

Tips:

Man kan undvære fyld og i stedet drys med friske hakket nødder eller div. bær : brombær, hindbær eller jorbær, ( skal være friske bær ej frossen) .